C.S.F.R. Groningen – Yir’at ‘Adonay is een unieke, bruisende christelijke studentenvereniging in de stad Groningen. Op C.S.F.R. Groningen kunnen leden zich op vele vlakken ontwikkelen door de diversiteit aan activiteiten die de vereniging te bieden heeft. Yir’at ‘Adonay is onderdeel van de C.S.F.R., een landelijke reformatorische studentenvereniging. Ze staat daarmee in de gereformeerde traditie, wat betekent dat we vanuit het geloof in God en op grond van de Bijbel proberen te leven en student te zijn. Een reformatorische achtergrond is daarentegen geen randvoorwaarde om lid van ons te worden, onze huidige leden worden gekenmerkt door een diversiteit aan kerkelijke achtergronden. Onze vereniging is daarom dé plek om medechristenen te leren kennen, samen antwoorden te zoeken op levensvragen, verschillende onderwerpen te bestuderen en uiteraard met elkaar volop van de studententijd te genieten door onze borrels en feestjes.

Om de week staat de dinsdagavond in teken van Bijbelkring en wekelijks genieten we op donderdagavond van een borrel op de sociëteit. Een keer in de maand is er voorafgaand aan de borrel een studiekring waarin je de mogelijkheid hebt om je met een klein groepje leden te verdiepen in een onderwerp naar keuze. Daarnaast is er om de maand op donderdagavond een lezing, waarin een lector dieper ingaat op het nader gekozen jaarthema. Yir’at ‘Adonay wordt daarnaast gekenmerkt door een flinke dosis studentikoziteit. De vereniging kent verschillende mores en tradities, die zich onder andere uiten in onze canti en het dragen van jasje-dasje naar de sociëteit. 

Ben je benieuwd of Yir’at ‘Adonay de vereniging voor jou is? Kom dan een keer langs op een open avond, tijdens de KEI-week of ons introweekend. Of voel je welkom om te kijken op een Bijbelkring. Uiteraard ben je welkom op de sociëteit een biertje te drinken en te klinken op het studentenleven. Immers, ‘het leven is meer dan studeren!’