C.S.V. Ichthus Groningen is een diverse en vrijblijvende vereniging voor Nederlandse studenten die meer over het geloof willen leren, willen groeien als mensen en willen groeien in geloof of sociale contacten op willen doen. Met het motto ‘studentenleven met God’ komen alle facetten van het studentenleven als christen naar voren.

Met een wekelijkse Bijbelkring en de verscheidene diensten, praises en lezingen bouwt Ichthus aan het geloofsleven van haar leden en aan de kennis van en over God, de Bijbel en het toepassen van een levende relatie met God in de maatschappij. Door middel van maatschappelijke acties wordt de mogelijkheid geboden om handen en voeten te geven aan het uitdragen van Gods woord en te bouwen aan zijn koninkrijk.

Binnen Ichthus is er ook genoeg ruimte voor het opbouwen van sociale contacten. De activiteiten op donderdag zijn vrijblijvend, maar wel heel waardevol om (nieuwe) mensen te ontmoeten of sociale contacten te onderhouden. Ichthus heeft de afgelopen jaren rond de 130 leden gehad. We zijn dus groot genoeg om je sociale netwerk uit te kunnen breiden en elke keer nieuwe mensen beter te leren kennen, maar klein genoeg om alle leden van de vereniging een keer gesproken te hebben. Op borrels, feestjes en weekenden groeien we als vereniging naar elkaar toe en leren de leden elkaar, maar ook zichzelf, steeds beter kennen.

Ben je benieuwd naar hoe het is om bij Ichthus lid te zijn? Mail secretaris@icht.nl dat je graag een keertje wilt komen kijken en kom dan een keertje op een donderdag naar een activiteit of kom een keer kijken op een kring!