Lekker uit eten voor het goede doel! Dat doe je natuurlijk bij een Happietaria! Happietaria Groningen is een jaarlijks pop-up restaurant voor het goede doel, geopend in de maanden november en december. Het restaurant wordt opgezet door studenten, volledig gerund door vrijwilligers en gesteund door vele bedrijven.

Elk jaar gaat de opbrengst van Happietaria Groningen naar een project van stichting Tearfund. Zij helpen mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht. Dit doen zij door wereldwijd hulp te bieden via lokale organisaties en kerken. Zo wordt er door Happietaria geld opgehaald voor onder andere het voorkomen van mensenhandel in Nepal en het bieden van nieuwe toekomstperspectieven voor jongeren in Haïti. Recht doen is voor ons een opdracht van God. We helpen waar we kunnen en moedigen mensen aan om de wereld een stukje mooier te maken.

Wil jij ook genieten van een heerlijke maaltijd en hiermee het goede doel steunen? Of vind je het leuk om je in te zetten als vrijwilliger en dit project mogelijk te maken door bijvoorbeeld een avond in het restaurant te koken of achter de bar te staan? Ga snel naar de website van Happietaria Groningen om je in te schrijven als vrijwilliger of om een plekje in het restaurant te reserveren!