Ondanks de huidige omstandigheden zal ook dit jaar Happietaria weer plaatsvinden. Happietaria Groningen is een jaarlijks pop-up restaurant voor het goede doel dat haar deuren opent in de maanden november en december. Het restaurant wordt opgezet door studenten, volledig gerund door vrijwilligers en gesteund door veel bedrijven.

Tijdens deze editie van Happietaria Groningen gaat de opbrengst naar de partners van Tear die door middel van zelfhulpgroepen mensen in Ethiopië en Zuid-Soedan zelf, en op een waardige manier laat opstaan uit armoede. Dit gebeurt door het trainen van de leden van de zelfhulpgroepen in marketing, het opzetten van businessplannen en de training van comités van zelfhulpgroepen. Door het groepsgewijs sparen lukt het duizenden mensen om zelf op te staan uit armoede.

Wilt u ook genieten van een heerlijke maaltijd en daarmee het goede doel steunen? Dit jaar heeft Happietaria Groningen iets nieuws! Met de Happiebox kun je zelf, thuis een Happietaria gerecht klaarmaken. De boxen worden in Groningen Stad door ons bezorgd. Buiten Groningen stad door PostNL.

Voor het inpakken en bezorgen van deze boxen zijn wij volledig afhankelijk van vrijwilligers. Wilt u zich inzetten voor Happietaria? Aanmelden kan via de website.

Meer informatie en de Happiebox bestellen?

www.happietaria.nl/happietaria-groningen

Happietaria Groningen 2020 is geopend van 19 december tot 17 november.