Daarom vertrouwen wij op God, die Christus uit de dood heeft laten opstaan en Hem grote macht en majesteit heeft gegeven. Ons geloof en onze hoop zijn op God gevestigd. 1 Petrus 1:21

Hide and Seek – Passion Week 2018

Do you know what you are looking for?

Heb jij wel eens het gevoel dat je iets zoekt, iets mist in je leven, maar je weet niet precies wat? Of heb jij het gevoel dat er meer uit je studentenleven valt te halen dan dat er nu gebeurt? Ben je eigenlijk op zoek naar iets? Voor vragen zoals deze, en alle andere vragen rondom het christendom, God en de Bijbel wordt er in maart 2018 een week georganiseerd, namelijk de Passion Week 2018. Het thema van deze week is Hide and Seek. Tijdens deze week worden er verschillende lunch talks gehouden (inclusief gratis lunch!) en ’s avonds zullen er verschillende sprekers en debatten zijn. De hele week zal vol zitten met interessante activiteiten en lezingen, en er zal de mogelijkheid zijn om al je vragen rondom het christelijk geloof te stellen. Tijdens deze week zal er worden geprobeerd zo goed mogelijk antwoord te geven op de kernvragen rond het christelijk geloof, en is er natuurlijk ook de mogelijkheid in gesprek te gaan met enthousiaste Passion Week-medewerkers en anderen over persoonlijke vraagstukken.

Van 19 tot en met 22 maart staan de deuren op verschillende plekken (waaronder het Zernike en het de Universiteitsbibliotheek) wagenwijd open om jou te verwelkomen. Houd de website en facebookpagina van de Passion Week 2018 in de gaten voor de plaatsen en tijden van de verschillende activiteiten. Hier is ook te zien waar en wanneer verschillende sprekers zullen spreken, en waarover ze zullen spreken.

Als Passion Team zijn wij al enkele maanden hard bezig om deze speciale week zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen. Er is veel overlegd, getimmerd en heen en weer geschreven, maar uiteindelijk zijn wij het niet die voor een goed verloop van de week kunnen zorgen, hoeveel tijd we er ook in steken. Daarom vragen wij aan jullie allemaal gebed, want gebed is ons allersterkste middel om te kunnen bereiken wat God door ons heen wil doen. Zonder gebed zijn we nergens, met gebed staan we ongelofelijk sterk!

Naast gebed zijn er ook een aantal praktische zaken die geregeld moeten worden. Er zijn veel mensen nodig om verschillende en uiteenlopende taken te bekleden, zoals het helpen met op- en afbouwen van apparatuur en zalen, flyeren, koffie schenken, mensen verwelkomen en ga zo nog maar even door. Wil jij graag dienen, en tot betekenis zijn voor studenten en zo deze Passion Week compleet maken met jouw hulp? Of vind je het gewoon heel leuk om koffie te schenken of moertjes los en vast te draaien? Wat het ook is, met jouw inzet komen we verder! Aanmelden kan via het volgende emailadres: passionteamgroningen@gmail.com. Hier kun je ook terecht voor al je vragen en opmerkingen. Wij staan je graag te woord!

Het organiseren van de Passion Week kost veel geld, en daarom zijn we afhankelijk van giften. Wij zouden een financiële bijdrage daarom enorm waarderen, zodat wij dit geld kunnen gebruiken om er een zo onvergetelijk mogelijke en gave Passion Week van te kunnen maken. Dit kan op rekeningnummer NL33 INGB 0700 8531 38 t.n.v. J. Baan. Alvast hartelijk bedankt!

Een bijdrage op wat voor manier nu ook, of het nou praktisch of financieel is, wordt enorm gewaardeerd. En het belangrijkste natuurlijk, gebed. Daar komen we het verste mee!

Liefs, het Passion Team 2018

Christa Lankhaar
Alice Timmerman
Aarnout Los
David Oosterhuis
Harmen Wienke
Jorrik Baan
Marjan Hoff